Forum poświęcone jednemu z najlepszych klanów w grze Combat Arms
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Nick w grze Pushover-
2. Wiek 16 lat
3. Range PFC (nowe konto)
4. Ratio(k/d) 1.39
5. Czy byłeś(aś) już w klanie? Byłem i to nie w jednym, ale to przeszłość. Nowe konto = Nowy klan
6. Dlaczego zmieniasz klan? Hmm... dlatego, ponieważ było mało cv, jak i prawie nikt nie był aktywny.
7. Co wniesiesz do naszego klanu swoją osobą? Na pewno jeszcze nie wiadomo, w każdym klanie jest inaczej, ponieważ inne osoby itp.
8. Twoje ulubione mapy oraz tryby Mapy: Junkflea, Overdose, Tryb: Quarantine Regen.
9. Skąd o nas wiesz? Nie raz widziałem kogoś kto był w tym klanie, i widziałem jak gra. Więc to na pewno to.
10. Umotywuj dlaczego chcesz do nas dołączyć. Ponieważ znam się na tej grze i wiem, że mam się jak wykazać.
11. Masz Mikrofon? (Tak/Nie) Nie posiadam, ale mam zamiar kupić.
12. Masz TS3? (Tak/Nie) Tak
13. Ile Grasz w Combat Arms? Zależy czy mój staż, jeśli chodzi o staż no to z 5 lat, a czas spędzania to zależy od dni, jeśli chodzi o dni robocze, to z 5-6h, a w weekendy z 5,5h-6.
14. Oceń swoje umiejętności w skali od 1-10 8, nikt nie jest idealny
15. Coś od siebie(niewymagane). Mam na imię Bartosz, pochodzę z Krakowa, posiadam 16 lat. Od jakiś 5 lat gram w Combat Arms, nie raz miałem duże lvl'e, ale oczywiście kiedyś przyjdzie pora na bana.
złóż podanie, a zostaniesz przyjęty
Strony: 1